Ned18Lis2020

Proslavili smo nedjelju zahvalnicu i Misijsku nedjelju

Uz posebno urešen prostor plodovima zemlje i rada vrijednih ruku smještenih podno ambona, proslavili smo u nedjelju, 18. listopada, nedjelju zahvalnicu i Misijsku nedjelju. Prirodni ures (prikazane darove) su donijeli župljani, sve je skladno posloženo zahvaljujući s. Mariji Jerković te smo uz sudjelovanje na euharistijskim slavljima izrazili iskrenu zahvalu Bogu na dobročinstvima i svemu što nam daje.

Bila je to prigoda na pružanje konkretne pomoći i molitve za potrebe siromašnih diljem svijeta, ali i za misionarke i misionare u svijetu koji im donose Krista. Znakovito i slikovito, duhovno i u župnomu zajedništvu u crkvi zahvalili smo za sva dobra koja nam Gospodin daje. 

Također, imali smo i prodaju kolača poslije misa uz darivanje priloga koji je, na poticaj naših mladih, namijenjen kupovini razglasa. Već do večernje mise u 18.30, koju je predslavio župni vikar Mario Žigman, svi su kolači rasprodani, no župljani su otvorili svoja srca i akcija je prinosima uspješno provedena na čemu su župnik i župni vikari zahvalili.

N. Špoljarić

  • 01
  • 02