RAZNO

 • Započeli smo obnovu preostalih dvorana i toaleta u našoj župi svaki vaš novčani dar je dobro došao. Neki župljani redovito uplaćuju mjesečni svoj prilog na račun župe kod PBZ - HR04 2340 0091 1108 06327. Svaki dar je dobrodošao - hvala!
  Želja nam je u ovoj jubilarnoj 60-oj godini župe obnoviti naše prostore kako bi ih stavili još snažnije u pastoralna događanja naše župe.
 • U utorak, 22. lipnja u 20 sati Udruga Duhos organizira večer slavljenja pod geslom “Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno”, koju će animirati Duhos band i studentski kapelan, vlč. Mario Žigman, a s kojom će zaključiti svoje susrete do jeseni.
 • DUHOS - Organiziramo biciklijadu u subotu, 26.6. do Aljmaša. Polazak je u 7.30 ispred župne crkve Uzvišenja sv. Križa, Retfala ili u 8.00 ispred župne crkve sv. Ćirila i Metoda u Divaltovoj ili. Kotizacija je 20kn. Ručak je osiguran. Pauza će biti u župi Rođenja Ivana Krstitelja u Sarvašu.
  Potrebno je ponijeti nešto za zaštitu od komaraca te se pridržavati propisa ponašanja u prometu. Jednako tako je potrebna prijava preko google obrasca koju možete pronaći na facebook stranici Duhos Osijek https://docs.google.com/forms/d/1gGJQiaEIk0w- mkgyxIK9n2BaXfudb_Tq9jC9Vr7rb8g/edit?ts=60c2736f a prijave su do subote, 19.6. Prijaviti se mogu mladi od 16 do 30 godine.
  Za maloljetnike je potrebna suglasnost roditelja koju ćete dobiti u mailu nakon prijave.
 • Izlet na Jankovac u subotu, 26.6., za obitelji s djecom i sve koji žele. Polazak bi bio osobnim automobilima u 8,30 ispred crkve. Tamo bi na otvorenom imali zajedničku sv. misu, obilazak i roštilj (hranu ponijeti za svoju obitelj, pa ćemo onda sve pridružiti i zajedno blagovati). Ponijeti lopte i društvene igre. Prijavite se u župni ured da znamo računati na broj koliko nas ide! Radujemo se susretu!

VIKARIJAT

 • Ciklus biblijsko-molitvenih susreta Lectio divina pod vodstvom vlč. dr. Davora Vukovića, sveučilišnog kapelana u Osijeku, nastavlja se u srijedu, 23. lipnja s početkom u 20 sati.